Abrands A/S
FOOD & BEVERAGE
 

Vi er en international virksomhed med samarbejdspartnere over hele verden. Vi tager vare på mærkerne, som var det vores egne - med omsorg og ansvarlighed og med forbrugerens indkøbsvogn som fælles mål.  


 

Blue Keld er en læskedrik med brus fra England. Smagen stammer fra naturlige frugtekstrakter og er uden sukker. Produktet tappes i flotte blå flasker. 


 

Powerade er en isotonisk sportsdrik, der, udover vand, indeholder kulhydrater og salte. Kulhydrater tilfører din krop energi, mens salt hjælper til at binde væsken, så den optages hurtigere i kroppen.
I Danmark findes Powerade i smagsvarianten Mountain Blast, som kan kendes på den iøjnefaldende blå farve og dens forfriskende tropiske frugtsmag. Powerade isotonisk sportsdrik er uden brus og konserveringsmidler, og kan fås i en 0,5L squeezeflaske med en praktisk sportcap. 


 

Med JuicOrganic har du mulighed for at økologi også kan være et samarbejde med fornuftig økonomi - uden at give køb på hverken kvalitet eller fleksibilitet.
JuicOrganic tilbyder en bred vifte af økologisk juice, saft og smoothies - udelukkende udvundet af økologiske kvalitets-råvarer - til en konkurrencedygtig pris.
Der er ikke tilsat farve, konserveringsmidler eller andre former for tilsætningsstoffer. 


 

EN ÆGTE DANSK ORIGINAL SIDEN 1959
Til dem, der ikke har behov for at følge strømmen og er ligeglade om de skiller sig ud. Til dem, der stadig nyder den danske sommer, selvom det står ned i stænger. Til dem, der synes en bøfsandwich og en Jolly er original dansk lykke på en søndag. Til dem, nørder helt ned i detaljen fordi de ikke kan lade være og ja……bare fordi. Til dem, der er ligeglade med, hvad andre tænker, men kun tænker på at det skal føles ægte og rigtigt. Også smagen!
Jolly er til netop dem, der nyder det originale og det at være original.  


 

BRYGGET MED STOLTHED & ÆRE
Willemoes er Bryggeriet Vestfyens hyldest til søhelten fra Assens, Peter Willemoes. En mand, hvis liv fra en ung alder var dedikeret til kampen for Danmarks ære, stolthed og tradition. Han forsvarede Danmark kompromisløst og endte med at betale med sit liv. Willemoes serien er brygget på samme kompromisløshed og selvfølgelig på god dansk brygtradition. Vores brygmester sætter stolthed og ære i at servere en god og ærlig øl med unikke smagsoplevelser hver gang. 


 

Bonduelle er førende inden for forarbejdede grøntsager på verdensplan. Ved Bonduelles produkter er kvalitet i fokus således, at grøntsagernes næringsværdi og smag bevares.  


 

Med Zelected Foods' skønne produkter har vi valgt at sætte krydderi på tilværelsen. Med det store udvalg af krydderier er det nemt at få udsøgte smagsindtryk og hjælpe dagligdags råvarer til at blive delikate - helt uden smagsforstærkere eller kunstige farvestoffer.  


 

BRYGGET PÅ STOLTE TRADITIONER
Sammen med designer og ideskaber Jim Lyngvild har A/S Bryggeriet Vestfyen skabt en serie øl med respekt for fortiden og mod på at afprøve nye smagsnuancer, som tilfredsstiller nutidens kræsne ølelskere. For Frejdahl er nemlig meget mere end bare øl på fad og flaske. Det er kærlighed til håndværket og stolthed til forfædrenes arv, der brygges videre på. Tilsat økologi, naturlighed og nordiske ingredienser.  


 

FAMILIETRADITIONER SIDEN 1897
Indslev bryggeri er det eneste bryggeri i Danmark, der er specialiseret i brygning af hvedeøl. Hvedeøl er klassisk belgisk og tysk øl-tradition helt tilbage fra oldtiden. Vi tror på at håndbrygget øl smager bedre. Siden begyndelsen er andre varianter af hvedeøl kommet til, og vi har nu fast 8 forskellige hvedeøl i sortiment. Dertil kommer 4 sæsonøl til jul og påske.

 


 

ÆGTE FYNSK KVALITET SIDEN 1885
På A/S Bryggeriet Vestfyen elsker vi godt øl. Og for at forkæle dig og alle andre, der har det ligesom os, tilbyder vi også en række gode øl fra Bryggeriet Refsvindinge. Bryggeriet er et af Danmarks mindste, men samtidig et af de mest kendte. Især har Ale No 16 og HP Bock gjort det lille bryggeri med den store smag kendt i hele landet. 


 

I 35 år har Danerolles arbejdet på at lave de bedste franske croissanter med de bedste ingredienser. Croissanterne er nemme og hurtige at lave, og resultatet er himmelsk.