Abrands A/S
FOOD & BEVERAGE
 

Vi er en international virksomhed med samarbejdspartnere over hele verden. Vi tager vare på mærkerne, som var det vores egne - med omsorg og ansvarlighed og med forbrugerens indkøbsvogn som fælles mål.  


 

Blue Keld er naturligt kildevand med blid brus og tilsat naturlige frugtekstrakter. Sukkerfri og 0 KCAL. Findes i flere forskellige smagsvarianter. Tappes i de kendte blå flasker. 


 

Powerade er en isotonisk sportsdrik, der, udover vand, indeholder kulhydrater og salte. Kulhydrater tilfører din krop energi, mens salt hjælper til at binde væsken, så den optages hurtigere i kroppen. 
I Danmark findes Powerade i smagsvarianten Mountain Blast, som kan kendes på den iøjnefaldende blå farve og dens forfriskende tropiske frugtsmag samt Lemon som har en forfriskende citrus lemonadesmag. Powerade isotonisk sportsdrik er uden brus og konserveringsmidler, og kan fås i en 0,5L squeezeflaske med en praktisk sportcap.

 


 

Coco Fuzion - det sunde valg:
Velsmagende kokosvand med og uden brus, og med og uden frugtjuice (hindbær, mango, lime). Coco Fuzion er naturlig velsmagende - naturlig isotonisk - naturlig sund. 


 

Level Organic er en økologisk drik med lavt kalorieindhold, ingen sødestoffer, ingen konserveringsmidler.
75 % naturligt mineralvand med 25 % økologisk juice = 100% godt for dig.
Level Organic fås i flere smagsvarianter: Sicilian lemon, pink grape, Nordic elderflower, Ginger lemongrass, cucumber lime 


 

EN ÆGTE DANSK ORIGINAL SIDEN 1959
Til dem, der ikke har behov for at følge strømmen og er ligeglade om de skiller sig ud. Til dem, der stadig nyder den danske sommer, selvom det står ned i stænger. Til dem, der synes en bøfsandwich og en Jolly er original dansk lykke på en søndag. Til dem, nørder helt ned i detaljen fordi de ikke kan lade være og ja……bare fordi. Til dem, der er ligeglade med, hvad andre tænker, men kun tænker på at det skal føles ægte og rigtigt. Også smagen!
Jolly er til netop dem, der nyder det originale og det at være original.  


 

BRYGGET MED STOLTHED & ÆRE
Willemoes er Bryggeriet Vestfyens hyldest til søhelten fra Assens, Peter Willemoes. En mand, hvis liv fra en ung alder var dedikeret til kampen for Danmarks ære, stolthed og tradition. Han forsvarede Danmark kompromisløst og endte med at betale med sit liv. Willemoes serien er brygget på samme kompromisløshed og selvfølgelig på god dansk brygtradition. Vores brygmester sætter stolthed og ære i at servere en god og ærlig øl med unikke smagsoplevelser hver gang. 


 

Bonduelle er førende inden for forarbejdede grøntsager på verdensplan. Ved Bonduelles produkter er kvalitet i fokus således, at grøntsagernes næringsværdi og smag bevares.  


 

Med Zelected Foods' skønne produkter har vi valgt at sætte krydderi på tilværelsen. Med det store udvalg af krydderier er det nemt at få udsøgte smagsindtryk og hjælpe dagligdags råvarer til at blive delikate - helt uden smagsforstærkere eller kunstige farvestoffer.  


 

BRYGGET PÅ STOLTE TRADITIONER
Sammen med designer og ideskaber Jim Lyngvild har A/S Bryggeriet Vestfyen skabt en serie øl med respekt for fortiden og mod på at afprøve nye smagsnuancer, som tilfredsstiller nutidens kræsne ølelskere. For Frejdahl er nemlig meget mere end bare øl på fad og flaske. Det er kærlighed til håndværket og stolthed til forfædrenes arv, der brygges videre på. Tilsat økologi, naturlighed og nordiske ingredienser.  


 

FAMILIETRADITIONER SIDEN 1897
Indslev bryggeri er det eneste bryggeri i Danmark, der er specialiseret i brygning af hvedeøl. Hvedeøl er klassisk belgisk og tysk øl-tradition helt tilbage fra oldtiden. Vi tror på at håndbrygget øl smager bedre. Siden begyndelsen er andre varianter af hvedeøl kommet til, og vi har nu fast 8 forskellige hvedeøl i sortiment. Dertil kommer 4 sæsonøl til jul og påske.

 


 

ÆGTE FYNSK KVALITET SIDEN 1885
På A/S Bryggeriet Vestfyen elsker vi godt øl. Og for at forkæle dig og alle andre, der har det ligesom os, tilbyder vi også en række gode øl fra Bryggeriet Refsvindinge. Bryggeriet er et af Danmarks mindste, men samtidig et af de mest kendte. Især har Ale No 16 og HP Bock gjort det lille bryggeri med den store smag kendt i hele landet. 


 

I 35 år har Danerolles arbejdet på at lave de bedste franske croissanter med de bedste ingredienser. Croissanterne er nemme og hurtige at lave, og resultatet er himmelsk.   


 

EASIS er Danmarks førende virksomhed indenfor søde sager uden tilsat sukker. Vi producerer alt lige fra chokolade, cookies, kakao og kager til bolsjer, is, chips, morgenmadscerealier, marmelade m.m.
Alle vores produkter er uden tilsat sukker, og vi går aldrig på kompromis med den gode smag. Hvor det har været muligt, har vi desuden tilsat proteiner og kostfibre til vores produkter samt reduceret fedt- og kalorieindholdet.
Det er den unikke kombination, der giver EASIS sin helt særlige profil. Det skal være nemt at vælge et alternativ, når du gerne vil undgå eller formindske forbruget af sukker og kalorier i din kost.