Abrands A/S
NON FOOD
 

Heat Beads briketter er kort og godt Australia’s No.1 – ikke bare i Australien, men også i Danmark og andre europæiske lande. Brandet Heat Beads har eksisteret siden 1988 og blev introduceret i Danmark i 2003. Heat Beads viste sig hurtigt at være andre kul- og briketprodukter overlegne på en række funktionelle områder, bl.a en højere og mere konstant temperatur over tid. Egenskaber, som passer perfekt til nutidens grillkultur med langtidsstegning i kuglegrill og grillhygge med venner og familie. 


 

Ingen kompromiser. Kun det bedste. I hver detalje.

Rösle No. 1 Kuglegrill er solid tysk kvalitet, når den er allerbedst. Udviklet til dig der stiller høje krav og forventer, at grillen fungerer mindst lige så godt, som du selv mestrer grillkunsten, 


 

BarrelQ er en original olietønde, der er omdannet til en grill. Foruden at fungere som en åben grill, kan BarrelQ bruges som hyggelig bålplads eller som det perfekte sidebord. BarrelQ er kort og godt "Grill & Chill". 


 

ZAPP er dansk designet kvalitetslightere i tidens HOTTE farver, der matcher moden, og i et design, der matcher den Skandinaviske boligindretning. Under ZAPP-paraplyen findes desuden engangsservice og ZAPP Garden.   


 

Remington er det første "Fashion & Beauty" brand indenfor personlige elektriske apparater. Remington har konstant fokus på trends og forbrugerens behov. Remingtons innovation er inspireret af de sidste nye trends på stil og skønhed; og de er eksperter på haircare, shaving og grooming. Remington er en del af Spectrum Brands. 


 

Elite models tilbyder et fuldt sortiment af innovative kvalitetsprodukter inden for manicure & make up, premium hårstyling, nail art og naturlige spaoplevelser. 


 

Franck Provost består af innovative og smarte "best sellers" til attraktive priser. Sortimentet inkluderer trendy hårbørster i forskellige farver, et stort udvalg af professionelle og ultra-resistente kamme, kvalitetstilbehør og moderigtigt hårpynt, som fornyes hver sæson. 


 

Sangenic er verdens førende indenfor blespande med over 5 millioner solgte enheder siden systemet blevet opfundet for 20 år siden. Sangenic blespand giver suveræn hygiejne og beskyttelse mod lugtgener og er en praktisk og uundværlig del ved ethvert bleskift. 


 

Uanset om du har et digitalt kamera, MP3-afspiller eller Game Boy, så leverer VARTA præcist den rigtige energi til ethvert behov. VARTA Consumer Batterier arbejder konstant med ny, dynamisk og innovativ produktudvikling indenfor transportabel energi. VARTA er en del af Spectrum Brands.