Abrands A/S
NEW BIZZ
Print denne side  
 

Dit samarbejde med os vil typisk begynde med en dialog med vores forretningsansvarlige for A Brands, hvor vi sammen vil tage de første spadestik til en indledende behovsafklaring og afdække, hvordan A Brands kan hjælpe med at skabe gennemslagskraft og merværdi i kategorien for dig og dine brands.

Vi er meget bevidste om, at der skal laves et grundigt forarbejde - Business Case Vurdering - med indledende behovsafklaring, potentialevurdering, målsætning samt markedsanalyse. Herved sikrer vi et godt afsæt for fremtidens vej gennem handelskæden og et solidt fundament for en god forretning hele turen frem til forbrugerens indkøbsvogn. 

 


På rette hylde


Vi er specialister i Market Entry

Timing er ofte afgørende for succesen på hylderne. Hos os betyder det, at du altid bliver præsenteret for løsninger, der sikrer at du rammer dit marked og dine målgrupper på rette tid og sted. I praksis betyder det kvalificeret sparring med vores medarbejdere.

 


Overliggeren skal sidde højt

A Brands målsætning er at være ledende inden for introduktion, positionering og videreudvikling af spændende brands og nye trends. Det betyder med andre ord, at vi satser på et samarbejde, hvor du bliver frontspiller på markedet. Det sker gennem nytænkning og en innovativ tilgang til handlen. En nyhed er noget, der overrasker!
 


New Bizz Modellen

Vi skaber gennemslagskraft og merværdi i kategorien for vores samarbejdspartnere og deres brands ved at behovsafdække præcist, hvordan A Brands kan hjælpe med at optimere og skabe en solid forretning for alle parter.
Ud fra den indledende behovsafklaring sammensættes et team på tværs af organisationen, sådan at alle relevante funktionsområders (Key Account Management, Marketing, SCM/sales back office og salgsstyrke) kerneydelser, kernekompetencer og serviceydelser defineres og afklares i forhold til dit behov, målsætninger og succeskriterier.New Bizz i A Brands er baseret på vidensdeling både internt – og med din virksomhed samt en struktureret markedsanalytisk tilgang til marketing.  


Start succesen her

Retail Facility House sikrer dig en succesfuld tilgang til dit marked, der tager udgangspunkt i din forretning med henblik på indtjening fra producent til indkøbsvogn.

Kontakt Business Manager Thomas Schou via email ts@abrands.dk