Abrands A/S
SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Forretningshjertet på rette sted

Kommunikationen med vores samarbejdspartnere og aftagerne af deres produkter er det helt centrale her i afdelingen. Når vi siger ”kunden i centrum”, er det ret bogstaveligt. Supply Chain Managements rolle hos A Brands er at kende behovene i begge ender af handelsværdikæden helt præcist. Og helst inden de opstår. Det er en 100 % servicedrevet funktion, der skal sikre den gode forretning i alle led. 


Nærhed og overblik giver tryghed


Service handler også om nærhed og overblik. Den rent fysiske tilstedeværelse der gør, at vi står til rådighed, når du har brug for det. At vi er tæt på dit marked og kan agere hurtigt og fleksibelt. Og det overblik, der ligger i at kunne situationsbedømme og behandle alle forskelligt – og efter behov. I vores Supply Chain Management afdeling kender vi dine produkter – og nok så vigtigt, vi ved, hvornår dine kunder vil købe dem.  


På forkant med fremtiden

Et tæt samarbejde mellem Supply Chain Management og de øvrige afdelinger i A Brands sikrer et autentisk billede af markedet og det rette afsætningsmiljø. Det er vores fornemmeste opgave at skabe den mest optimale konkurrencesituation for dine produkter. At håndtere alle opgaver pragmatisk og fleksibelt. Det kan godt være, det er svært at spå om fremtiden. Det gør vi nu alligevel med ganske stor succes hver eneste dag, så ingen kunder skal gå forgæves i butikken.  


Godkendt til det hele

Når det kan betale sig, går vi også gerne forrest teknologisk. Det betyder blandt andet, at alt hvad vi gør, er registreret og datastyret. Vi bruger EDI (Electronic Data Interchange) og arbejder med ECR (Efficient Consumer Response) fra A-Z. Vi har de nødvendige godkendelser som fx GS1-128-EAN 128 og kan derfor håndtere food & beverage, farligt gods, pallevarer og plukvarer.  


Supply Chain Management

Supply Chain Management er hjertet i A Brands. Det er her processen med at få udbud og efterspørgsel til at gå op i en højere enhed lykkes. Det handler om både talent og erfaring. Talent for at drive det dobbelte købmandskab, så det er rentabelt for alle. Og erfaring med et detailmarked i evig forandring. Kort sagt, har vi forretningshjertet på rette sted. Kontakt Supply Chain Director Mette Marsengo, tlf.33960066, email mm@fscp.dk hvis dine mærker skal på de rigtige hylder.